Kuljetusliike J. Lintala Oy - Polttoainetilaus

Toimitusehdot

Polttoaineiden hinnat on sidottu maailmanmarkkinahintoihin, jotka saattavat muuttua päivittäin. Hintamme määräytyy tilauspäivän mukaan.
Toimitusaikamme on 0-5 arkipäivää.

Hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron (24%). Maksuaika on 14 päivää toimituksesta. Myös erämaksu on mahdollista. Emme peri laskutuslisää.
Alle 1000 litran toimituksista perimme pientoimituslisän 30 euroa. Dieselin pienin toimitusmäärä on 1500 litraa yhteen säiliöön, pienemmillä toimitusmäärillä ei pystytä takamaan dieselin tieliikennekelpoisuutta.

Ostaja on vastuussa laitteiden ja säiliön viranomaismääräysten mukaisesta kunnosta. Säiliöauton liikkuminen toimituskohteelle täytyy olla esteetöntä ja turvallista kaikissa olosuhteissa. Mikäli jokin edellä mainituista seikoista ei täyty, myyjällä on oikeus olla toimittamatta polttoainetta.

Myyjä vastaa virheistään kuluttajansuojalain mukaisesti. Myyjä ei vastaa vahingosta, joka johtuu asiakkaan antamasta virheellisestä tai puutteellisesta tiedosta. Myyjä ei myöskään vastaa vahingosta, joka aiheutuu tuotteen virheellisestä varastoinnista, käsittelystä tai asiakkaan säiliön epäpuhtaudesta. Lisätietoa säiliöiden ja liitännäislaitteiden huollosta ja kunnossapidosta löytyy esimerkiksi internetistä osoitteesta www.oil.fi.

Mahdolliset huomautukset tuotteesta tai laskusta tehtävä 7 vrk:n kuluessa. Myyjällä on oikeus periä asiakkaalta aiheettomasta reklamaatiosta syntyneet kulut.